Aj tento rok vás organizátori pozývajú na seminár Píšeš? Píšem!, ktorý sa bude pre tento rok diať v Kovačici:

Na tohtoročnom seminári Píšeš? Píšem! sme si pre vás pripravili 8 dielní rôzneho zamerania a tento rok prinášame aj niekoľko nových dielní, o ktorých nájdete informácie na:
https://www.facebook.com/PisesPisem/

Dúfame, že nebudete váhať a prídete aj tento rok, prípadne náš seminár odporučíte ľuďom, ktorých by sme inšpirovali umením a podporili ich talent. Seminár má za svojich 10 ročníkov úspešné produkcie na domácej aj zahraničnej pôde a vychoval už niekoľko vojvodinských umelcov rôzneho druhu. Za vznikom semináru stoja profesionálni umelci a ochotníci, ktorí bez nároku na honorár pomáhajú vojvodinskej enkláve umelecky sa vzdelávať a prezentovať svoj talent širokej verejnosti.

Keď dostaneme od Teba prihlášku, pošleme Ti na email info pre účastníka, kde sa dozvieš, kde skloníš hlavu, či bude na obed veľký alebo malý rezeň, aké iné sprievodné akcie sa počas semináru chystajú a iné tajomné informácie.
Platí sa na mieste: 50 euro (pre účastníkov z Vojvodiny) a 80 euro (pre účastníkov zo SVK a zahraničia) – v čom máš zahrnutú stravu, jedlo, workshop na 6 dní, lebo v nedeľu už ide ráno každý domov a každý plače, lebo by ešte zostal. Čiže keď si to prerátaš aj keď si sám zaplatíš cestu, je to fakt za babku.
Neváhaj, poď! Lebo keď nie teraz, tak kedy? A keď sa ti nedá, tak aspoň pozdieľaj medzi svojimi, ktorým by sa dalo.

Seminár je otvorený pre každého bez rozdielu veku, farby, vyznania, národnosti a iných „statusov“, ktoré nájdeš v občianskom či pase. A hlavne, je to 11. ročník, ktorý sa stáva putovným, takže to bude legendárne. Seminár má medzinárodný charakter, pričom si za cieľ kladie pomáhať najmä Slovákom žijúcim v zahraničí.

V dielňach budeme realizovať víťazné texty z tohtoročnej súťaže „Poď sa vypísať!“, ktorú organizovalo Divadlo Janka Čemana v Pivnici.

Prihláška sa vypĺňa iba v online forme:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2bWZrpiWhhaftHHS0_i6IBlHG6xLjhaVBfMw12Vj-xp8_qA/viewform?usp=pp_url

Uzávierka prihlášok je 8.8.2022

Ak by ste chceli seminár finančne alebo materiálne podporiť a byť tak jeho súčasťou, budeme Vám veľmi vďační v akejkoľvek podobe, v akej sa dohodneme. Seminár sa vždy riadil heslom treba si pomáhať.

Seminár Píšeš? Píšem! 2022 finančne podporil Úrad pre Slovákov žijúcich v zahraničí.
Ďalej podporili: Dom kultúry 3. októbra v Kovačici, Základná škola Mladých pokolení v Kovačici, Miestne spoločenstvo Kovačica

Všetky aktuálne informácie nájdete na:
https://www.facebook.com/PisesPisem/

Ak sa vyskytnú nejaké otázky, kontaktujte nás prostredníctvom správy tu na FB alebo emailom: seminar.pises.pisem@gmail.com

Tešíme sa na Vás!

s pozdravom,
organizačný tím Píšeš? Píšem!

Perfektný grafický dizajn Andrea Mernjik Šimon

tím PP 2022 s kamarátmi z Kolektiv kreativnih amatera – Kokram